Oändliga valmöjligheter för ditt nya kök

Oändliga valmöjligheter för ditt nya kök

Vi har inga kataloghus. Hos oss är det helt och hållet kunden som bestämmer hur husdrömmen ser ut. Inte minst när det kommer till husets hjärta – köket! När ni bygger hus med oss ser vi till att ni får hjälp av riktiga köksexperter när det blir dags att planera drömköket!

Som husleverantör ser vi vår viktigaste uppgift som att stötta och guida våra kunder på deras husresa och underlätta för dem att göra kloka och genomtänkta val längs med vägen. Vi är måna om att våra kunder ska få högsta kvalitet och bästa service hos oss, genom alla steg i processen. Därför är vi väldigt noga med vilka företag och samarbetspartners vi väljer att jobba med. När det börjar bli dags att planera köket lämnar vi med varm hand över stafettpinnen till experterna hos vår samarbetspartner Electrolux Home i Alingsås.

I utställningen hos oss i Bergstena finns detta fina visningskök från JKE Design byggt enligt vår standard. (JKE Nordic Cubic, Varmgrå)
I utställningen hos oss i Bergstena finns detta fina visningskök från JKE Design byggt enligt vår standard. (JKE Nordic Cubic, Varmgrå)

Kvalitet, funktion och hög service

Vi på Alingsås Huspaket har samarbetat med Electrolux Home under många år och tillsammans med dem har vi lagt ribban högt när vi tagit fram standardsortimentet för våra kök. För oss är kvalitet, hållbarhet och funktion viktiga komponenter som vi tar hänsyn till i alla led. Inte minst när det kommer till köket. Vårt standardsortiment är därför framtaget utifrån dessa tre kriterier i kombination med de detaljer som vi vet att våra kunder efterfrågar.

Electrolux Home i Alingsås hjälper er att planera ert kök
När ni kommer till Electrolux Home i Alingsås är det Maja, Mikaela och Tomas som hjälper er att planera drömköket.

Några detaljer som de allra flesta av våra kunder på Alingsås Huspaket vill ha i sitt nya kök och som även ingår i vårt standardsortiment är t ex: ramlucka i en av trendfärgerna, underlimmad diskho, lådhurtsar i skåpen istället för hyllplan, integrerad diskmaskin och extra höjd på köket. “Standarden som ingår i köken för Alingsås Huspakets kunder ligger väldigt högt jämfört med många andra projekt vi jobbar med”, berättar Maja som är köksritare och ansvarig för Alingsås Huspakets kunder tillsammans med Mikaela och Tomas på Electrolux Home.

Luckan på bilden heter JKE Nordic One Exklusiv Fenix Laminat Svart + Nordic Woodlands Natur Ek.
Luckan på bilden heter JKE Nordic One Exklusiv Fenix Laminat Svart + Nordic Woodlands Natur Ek.

Mikaela berättar att valfriheten är något hon upplever att många är väldigt tacksamma över när Alingsås Huspakets kunder kommer in för att planera sitt nya kök. “Det är verkligen något som är unikt för Alingsås Huspaket. Det finns inga begränsningar för deras kunder inom vårt sortiment. De är fria att göra precis vilka tillval de vill”, säger Mikaela.

Luckan på bilden heter JKE Nordic One i färgen “Ljus sand” i kombination Black Frame vitrin.
Luckan på bilden heter JKE Nordic One i färgen “Ljus sand” i kombination Black Frame vitrin.

Danska kvalitetskök från JKE Design

Köken kommer från det danska märket JKE Design som grundades på Nordjylland 1970 där trä är det primära materialvalet. 96% av allt trä är certifierat och kommer från hållbara skogsbruk. Förutom trä jobbar JKE även med flera spännande och hållbara material. Ett av dem är linoleum baserat på linolja, harts, trämjöl, miljövänliga färgpigment och OrganiQ, tillverkat av 78% naturliga växtfibrer från hampa och hibiskus.

Vacker kombination med ribbor, naturmaterial och svarta kontraster. (Lucka: JKE Nordic Nature, Natur Ek)
Vacker kombination med ribbor, naturmaterial och svarta kontraster. (Lucka: JKE Nordic Nature, Natur Ek)

Många komponenter i köken från JKE Design genomgår en lackbehandling med en vattenbaserad och miljövänlig lack som skapar en extra hård yta. Det skyddar köket från både väta och stötar, vilket ökar kökets livslängd. JKE Design är en del av Ballingslöv International AB och för dem är hållbarhet en viktig del av företagets identitet. Som ett resultat av det har de nu ställt om produktionen på Nordjylland till att bli helt koldioxidneutral.

Valfrihet in i minsta detalj

Köksritarna på Electrolux Home får ett underlag från ritarna på Alingsås Huspaket innan det blir dags att rita upp ett nytt kök. “Husritarna på Alingsås Huspaket har lagt in ett förslag över husets kök i sina ritningar som vi alltid utgår ifrån. Vi ritar upp köket i vårt program enligt Alingsås Huspakets standard. Sedan bjuder vi in kunden för ett tillvalsmöte där vi går igenom köket in i minsta detalj så det blir precis så som kunden vill ha det. Alingsås Huspakets kunder är ofta väldigt härliga och det är väldigt kul att få arbeta med dem under hela deras resa. Det blir en del möten tillsammans eftersom det är många val och beslut som ska fattas. Det gör att vi hinner bygga upp en mer personlig och nära kontakt med dem, vilket jag gillar”, ler Maja.

Standardkök Nordic Cubic.
Välkommen till oss i Bergstena för att kika närmare på vårt standardkök Nordic Cubic.

Köksmodellen som ingår i Alingsås Huspakets standardsortiment heter Nordic Cubic som är en nyhet hos JKE. “Det är en väldigt stilren modell som passar en bred målgrupp. Uttrycket på köket går att variera mycket beroende på vad man väljer för utförande och detaljer. Nordic Cubic går att få både i en lantlig stil eller mer modern beroende på vilket material, färg och handtag man väljer. Alla kök går att få i valfri NCS-kulör och genom alla olika materialval kan man göra köket väldigt personligt”, berättar Mikaela.

Utöver köket ingår även kommod och förvaring för bad och tvättstuga från JKE Design i Alingsås Huspakets standardsortiment. Välkommen in till Maja, Mikaela och Tomas så hjälper de dig att utforma ett snyggt, funktionellt och praktiskt kök som går hand i hand med både badrum, tvättstuga och resten av helheten i ert nya drömhus!

Länk till Electrolux här!

Boka möte

Boka möte

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill träffa oss i Bergstena så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

  Namn*

  Telefonnummer*

  Mail*

  Var ska du/ni bygga?*

  Önskad dag

  Önskad tid

  MorgonFörmiddagEftermiddag

  Meddelande

  Vi värnar om era personuppgifter. Läs vår personuppgiftpolicy här.

  Beställ gärna våra kataloger

  Beställ