Om oss

Vi är hyfsat unga men gamla i gemet. Och viljan är det sannerligen inget fel på.

Kunskaper och vilja

Alingsås Huspaket startade 2010 och ingår i samma familjekoncern som Perssons Träteknik, ett företag med lång tradition av virkesförädling. Redan 1933 köpte Josef Persson en gård med tillhörande såg i Bergstena, strax utanför Alingsås. Josef hade förmågan att se bortom horisonten och trodde starkt på idén om en ökad efterfrågan på sågade och hyvlade trävaror. Idag drivs företaget av tredje generationen Persson. Koncernens omsättning ligger på ca 250 miljoner kronor och den sysselsätter nästan 80 medarbetare.

Våra lösvirkeshus tillverkas i Perssons Trätekniks anläggning i Bergstena och fabriken tillhör de mest moderna och innovativa i landet. Vi använder både tidigare generationers kunskaper och den senaste tekniken för att bygga trivsamma och energieffektiva hus.

Med gedigna hantverkskunskaper och den senaste tekniken kommer man långt. Men det finns en tredje faktor som i många fall är avgörande för framgången – ett uppriktigt engagemang. Vi har samlat medarbetare som har en stark vilja att skapa det hus som kunderna, oavsett smak, verkligen vill ha. Inget slår vetskapen om att vi har bidragit till att man känner sig nöjd på riktigt med det nya hemmet.

Vi kan även nämna att flera av våra medarbetare har själva byggt hus med Alingsås Huspaket. Så vi vet vad vi pratar om och du är i trygga händer.

”Här finns en familjär och positiv företagsanda. Vi har roligt tillsammans och månar både om varandra och våra hus. Det tror jag kunderna känner när de stiger innanför dörrarna.”

Allt är möjligt

När man väl tar steget och bygger sitt eget hus är det viktigt att kunna få det man önskar sig. Vi vill helt enkelt göra det möjligt för fler människor att bygga sitt drömhus.

 

Husidéer

Våra lösvirkeshus skräddarsys helt efter kundens önskemål och passar både den händige och den som vill flytta rakt in i ett färdigt hus. Självklart finns vi med under hela processen och hjälper dig att göra ditt byggande tryggt och kostnadseffektivt. Ditt drömhus kan vara närmare än du tror.