Storsatsning i Herrljunga

https://alingsashuspaket.se/images/CompressedIMG/Nyheter/H_Herrljungaframtid.jpg

Med på bilden från vänster: Peter Jonsson (Svensk Fastighetsförmedling), Mattias Björkdahl (Alingsås huspaket), Anders Dahrenberg (husdesigner), Jessica Pehrson (Herrljunga köpmannaförening) och Jonny Carlsson (kommunalråd Herrljunga)

Nytt år – nya möjligheter! Vi på Alingsås Huspaket har rivstartat det nya året med en festlig lansering av nya tomter i Herrljunga. Bakom projektet står byggbolaget Kattegatt Bygg & Design och totalt handlar det om elva tomter i södra Horsby och Hudene som är reserverade för det här projektet. Ett projekt som under stor pompa och ståt presenterades på hotellet i Herrljunga i början av januari. På plats då fanns ett 80-tal specialinbjudna gäster och för underhållningen stod bland andra Jörgen Mörnbäck, Svante Drake och Andreas Weise med Biggo Mucis band.

Med vid presentationen av det nya projektet var givetvis initiativtagaren Patrik Ehlersson från Kattegatt Bygg & Design, arkitekten Anders Dahrenberg, Peter Jonsson från Svensk Fastighetsförmedling, Jessica Pehrsson från Köpmannaföreningen och kommunalrådet Jonny Carlsson samt Mattias Björkdahl från Alingsås Huspaket. På plats var också Svante Jildenhed från Trafikverket för att informera om ombyggnationen av E20.

Satsningen ska ses som en del i marknadsföringen av Herrljunga som en attraktiv kommun att bo och verka i framöver.

– Vår insats består i att, i enlighet med arkitektens tankar, leverera elva lösvirkeshus på de reserverade tomterna i fråga, berättar Mattias Björkdahl.

– Jag tycker att kvällen var mycket lyckad och vi fick god respons för lanseringen. Nu återstår att knyta ihop säcken och komma till skott.

Även på Herrljunga kommun var man mycket nöjda med initiativet och, som kommunalrådet Jonny Carlsson uttryckte det: ”Jag har ju sagt att jag ska sätta Herrljunga på kartan och detta är en del i det”.

Med andra ord – en riktig rivstart på det nya året…