Stora valmöjligheter med kök från Electrolux Home Sentens

Vi på Alingsås Huspaket brinner för att hjälpa människor att rita och bygga huset de alltid drömt om! Drömmen ser olika ut för alla vilket resulterar i att alla våra hus blir helt unika. Eftersom valfriheten är oändlig får alla möjlighet att påverka detaljerna på sitt hus precis som de vill. Så även när det kommer till val av kök!

För att kunna bygga lösvirkeshus av högsta kvalitet till ett pris som många har råd med så samarbetar vi med noga utvalda leverantörer. En av våra duktiga samarbetspartners är Electrolux Home i Alingsås, som vi varmt rekommenderar våra kunder att ta hjälp av när det är dags att planera kök!

När du bygger hus med oss på Alingsås Huspaket ingår ett möte med en av Electrolux köksritare som ritar upp ditt kök. Ni sitter ner tillsammans för att gå igenom det nya köket, val av material och detaljer. För att underlätta för dig som kund finns ett standardutbud av hög kvalitet som ingår, men självklart har du möjlighet att göra ändringar för att få det precis som du vill ha det.

Vi har träffat Erik Cullberg som är butikschef på Electrolux Home i Alingsås för att få lite tips och höra mer om köken från Sentens. “För oss är det viktigt att verkligen lyssna på kunden och försöka ta fram kökslösningar som optimerar både yta och som underlättar vardagen i hemmet.” berättar han.

Precis som med allt annat så går det trender även inom kök. Just nu är det många som vill ha ett shaker-inspirerat kök med infällda luckor och mycket detaljer i trä och naturmaterial.

Att blanda olika stilar skapar fina kontraster och gör köket lite mer intressant! Här ser vi en mix av shaker-inspirerade luckor som möter en kaklad vägg och walk-in-skafferi med bistrokänsla.

“Förutom att shakerstilen är populär just nu så är det lantliga köket en favorit hos många kunder. Shakerstilen hos Electrolux Home finns i både “SH25”, med 25mm inramning och “Tradition” med 32mm inramning för att skapa olika uttryck. Här har vi satt upp ett förslag med köksö som har bra förvaring, stora arbetsytor och bänkskiva i vintageoljad ek. Alla kök är ju personliga och allt går att anpassa och variera i oändlighet. Att anpassa och planera kök är det vi är experter på!” berättar Erik glatt.

Luckorna med infälld spegel i serien Land ingår i standardsortimentet hos Alingsås Huspaket.

För att göra det enklare för kunden att välja har vi på Alingsås Huspaket tillsammans med Electrolux Home i Alingsås satt ihop ett standardsortiment från Sentens. Vi har lyssnat på vad våra kunder vill ha och därefter satt en standard som motsvarar kundens önskemål.

“Om man jämför med många andra husleverantörer har Alingsås Huspaket valt att sätta en ovanligt hög standard. Att t.ex. redan från början erbjuda undermonterade vaskar, luckor med ram och rostfria vitvaror som standard hör inte till vanligheterna hos andra husleverantörer.” säger Erik.

Det finns väldigt många val och ändringar man kan göra som fortfarande ligger inom standard. Du kan med andra ord anpassa och göra om köket på tusen olika sätt, utan att påverka priset. Alla varianter, färger och val finns att se i butiken i Alingsås.

Önskar man en mer modern stil på köket är detta ett stilrent exempel. “NM16” som detta köket heter står för “Nordisk Minimalism 16mm” eftersom passbitarna mellan skåpen är 16mm. Köket upplevs rakt och stilrent tack vare att luckor och lådor öppnas med tryck och man på så sätt inte behöver ha några handtag.

Det finns otroligt många detaljer att välja på som tillsammans hjälper till att sätta stilen för hela köket. Vägghyllor för glas och vinflaskor är bara ett exempel.

När man bokar in ett möte med Erik och hans kollegor får man hjälp med att planera sitt nya drömkök och få ihop en helhet som passar hela familjen. “Fördelen med att komma in till oss är att vi är experter både på kök och på vitvaror i kombination. Det gör att vi kan sätta ihop ett välplanerat och fungerande kök som ser ut precis så som kunden önskar. Det ska ju vara både snyggt, kul och enkelt att laga mat hemma!” säger Erik och fortsätter.

“Intresset för matlagning har ökat under de senaste åren och vi hjälper gärna till att guida kunderna rätt bland det stora utbudet av ugnar och hällar så det färdiga köket sedan motsvarar de ambitioner som man har för sin matlagning.”

I butiken finns många vackra kök att inspireras av! “För några år sedan sålde vi nästan bara vita kök. Nu ser vi en trend i att många är sugna på mer färg och att de också vågar välja luckor som inte bara är släta och vita. De mest populära färgerna går dock i en dov färgskala med mycket svärta i. Grått, grönt, beige och gråblå toner är mest populärt just nu”. berättar Erik.

Köket “Retro” fångar mångas blickar i butiken. “Det är inte så vanligt att kunderna väljer just ett så här knallgult kök men vi säljer många grå och gröna varianter av det. Det är kul att det är många som gillar denna retrostilen.” tycker Erik.

Förutom alla olika stilar som finns att välja mellan på Sentens kök så har de även olika lösningar för ditt nya badrum i sortimentet. Här syns två varianter i ljusgrått och Mörkt trä.

En riktigt stilren och lyxig garderob är det många som drömmer om just nu! Vill du ha en walk-in-closet i nya huset så är Sentens garderober en snygg lösning. Den stilrena designen på interiören gör att de passar extra fint utan dörrar. Garderoberna finns såklart även med både smidiga skjutdörrar och vanliga garderobsdörrar för den som önskar det.

Här är det bara att slå sig ner vid långbordet så bjuder Erik och hans härliga kollegor på en kopp kaffe medan du i lugn och ro kan bläddra i inspirationskataloger, kika runt bland utställningskök, välja luckor, bänkskivor och reka vitvaror.

Vi kan varmt rekommendera att kika in till gänget på Electrolux Home i Alingsås så får du experthjälp att sätta ihop ditt nya drömkök!

Vill du kika mer online så hittar du hela standardsortimentet från Electrolux Sentens här i vår Tillvalskatalog eller få ännu mer köksinspiration på Electrolux hemsida – Sentens.

Boka möte

Boka möte

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill träffa oss i Bergstena så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

  Namn*

  Telefonnummer*

  Mail*

  Var ska du/ni bygga?*

  Önskad dag

  Önskad tid

  MorgonFörmiddagEftermiddag

  Meddelande

  Vi värnar om era personuppgifter. Läs vår personuppgiftpolicy här.

  Beställ gärna våra kataloger

  Beställ