Vill du bli vår nästa projektledare?

Vi på Alingsås Huspaket märker en ökad efterfrågan av vårt smarta huskoncept och söker därför ytterligare en projektledare.

Alla våra hus är personligt uppritade och skräddarsydda för respektive kund och därför skiljer sig alla våra projekt mycket åt.

Efter att husets utformning och olika delar tillsammans med säljaren bestämts och bygglov beviljats skall huset börja levereras. Projektledaren tar då över stafettpinnen och har fortsatt den löpande huvuddialogen med kunden och snickaren. Projekteringar och övriga handlingar tas fram, material mängdas och beställs, tider för de olika kranbilsleveranserna sätts m,m. Utöver detta en tät dialog med snickaren, där det personliga mötet är viktigt för att förmedla vilka förutsättningar som gäller för att bygget skall löpa effektivt.

Vi söker dig med relevant erfarenhet från husbyggnation. Vi tror att du idag jobbar som snickare, arbetsledare eller projektledare och vill ta nästa steg i din personliga karriär.

Vi söker dig som gillar ett högt tempo, är noggrann och ansvarsfull, positiv och har ett starkt eget driv – och självklart har du god datavana och B-körkort.

Vi tillämpar individuell lönesättning och urval sker löpande. Placeringsort är Bergstena strax utanför Alingsås där vi sitter tillsammans med vårt systerföretag Perssons Träteknik.

Välkommen in med din ansökan till undertecknad via mail. För frågor kring tjänsten, tveka inte att ringa.

Joakim Westerdahl, tel. 0322-229551, joakim@alingsashuspaket.se