Välkomna i gänget!

Det säger vi till Christer Sörstrand och David Pettersson som förstärker vår organisation för att vi skall kunna möta en allt större efterfrågan. Christer kommer in som ny säljare på företaget, men då han varit anställd inom koncernen i två och ett halvt år är han väl förtrogen med konceptet.

– Jag började som projektledare på Alingsås Huspaket redan i december 2016 och den senaste tiden har jag varit verksam på Persson Buildings, innan det åter var dags för Alingsås Huspaket – nu som säljare.

Hur känns då detta?
– Det känns jättebra. Vi har trevliga produkter och ett fantastiskt koncept. Därtill en massa goa medarbetare och det faktum att jag är väl insatt i det hela gör att jag tror det kommer att gå bra.

Den andra ”nykomlingen” är David Pettersson som varit snickare i nära 20 år. Han tillträdde i januari tjänsten som projektledare på Alingsås Huspaket. David kommer närmast från Ahlnings Byggtjänst där han jobbat de senaste sex åren.

Varav detta karriärbyte?
– Det kändes som ett roligt arbete och en ny utmaning i livet helt enkelt.

Såsom lokal snickare måste du ha känt till Alingsås Huspaket förut?
– Absolut – jag har jobbat mycket med stommar från Perssons Träteknik och hade bra koll på Alingsås Huspakets koncept.

Vari består rollen som projektledare?
– Att ta över efter säljaren efter att bygglovet är klart och alla detaljer är spikade, alltså när processen går in i ett leveransskede. Jag ska ta fram alla handlingar och projekteringar, se till så allt material mängdas och att alla leveranser planeras in med vår kranbil under byggets gång.

Och ditt första intryck av företaget?
– En fantastisk arbetsplats med många trevliga och kompetenta arbetskamrater. Det kommer att bli bra det här…

Joakim Westerdahl med personal hälsar Christer och David varmt välkomna till gänget och vi är övertygade om att ni kommer att trivas fantastiskt bra!