Välkommen på Öppen Huskväll i Bergstena!

Kanske ligger husdrömmen närmare än du vågar tro? Onsdagen den 17 april kl 16-20 är du varmt välkommen på en inspirerande Öppen Huskväll i vårt showroom i Bergstena. Vi bjuder på kaffe och smörgåstårta ihop med massor av inspiration för dig som drömmer om att bygga hus. Och vet du vad det bästa är? Allt är möjligt!

Alla familjer och drömmar är unika. Därför är alla våra lösvirkeshus också det. Vi ritar vi upp ditt nya drömhus från ett blankt papper, precis som du vill ha det. Flexibiliteten gör att vårt koncept funkar för alla, oavsett om du vill flytta in i ett färdigt hus eller om drömmen är att bygga huset själv.

Men var börjar man egentligen om ALLT är möjligt? I Bergstena såklart!

Se ett hus ritas upp, prata drömmar med våra ritare och se husen våra kunder byggt genom vårt 3D-visualiseringsprogram. Ställ alla dina klurigaste frågor om byggprocessen till någon av våra projektledare, säljare och konstruktörer. Vi finns här för dig hela kvällen!

I vårt showroom har vi byggt upp en inspirerande miljö där du kan kika på allt från takpannor till fasad, trappräcken, kök, golv, dörrar och fönster. Här finns inspiration till alla dina exteriöra och interiöra val samtidigt som du kan kika på detaljer och exempel på smarta lösningar till ditt nya hem.

Välkommen in i värmen på en god kopp kaffe, en bit smörgåstårta och massor av husinspiration. Kanske märker du att husdrömmen inte ligger så långt bort som du först trodde? Hoppas vi ses!