Välkommen på kalas med öppen husfabrik!

Öppen husfabrik!

Aldrig funderat på att bygga hus? Då ska du absolut komma till oss den 23/9 så får du något nytt att tänka på! Då blir det stort kalas tillsammans med vårt systerbolag Perssons som fyller 90 år! Se ett hus ritas upp och hitta inspiration i vårt fina showroom mellan rundvandringarna i den rullande husfabriken. Ät gott och passa på att prata husdrömmar och möjligheter tillsammans med oss!

Hos oss är allt möjligt! Men det visste du kanske redan. Vi är experter på lösvirkeshus och varje dag möter vi människor och familjer med helt olika behov och drömmar. Därför har kataloghus aldrig varit någonting för oss. Varför sätta gränser när vi har möjlighet att erbjuda största möjliga valfrihet? Den valfriheten har alltid varit grunden i vårt koncept där alla drömhus ritas från ett blankt papper.

Men var börjar man egentligen om ALLT är möjligt? I vårt fina showroom i Bergstena såklart! Här har vi byggt upp en inspirerande plats där du i lugn och ro kan gå runt och kika på allt från fasadpaneler till hängrännor, trappor, köksdetaljer och fönster. Genom vårt showroom vill vi visa upp exempel på exteriör, interiör, smarta lösningar och detaljer som hjälper våra kunder att göra genomtänkta och hållbara val. Den 23 september behöver du inte boka möte för att hitta inspiration i vårt showroom, då är det bara att ta med familjen och komma på kalas!

Välkommen på stort kalas i Bergstena!

I år fyller vårt systerbolag Perssons 90 år och det vill vi fira tillsammans med er! Lördagen 23 september öppnar vi därför upp hela vår anläggning för allmänheten, kunder och leverantörer för ett stort kalas. Alla är välkomna! För den som blir hungrig är det bara att hämta en nygrillad hamburgare och lagom till att sötsuget kickar in bjuds det på gott kaffe och nybakade jubileumstårtor. Det anordnas tipspromenad för hela familjen med fina Perssons-priser och vid 10.00 klipps banden till de senaste investeringarna i produktionen. Hela dagen hålls rundvandringar i den rullande fabriken där alla våra lösvirkeshus tillverkas. Kanske även ditt framtida drömhus?

Passa på att prata husdrömmar och bolla idéer med oss! Vi berättar gärna mer om konceptet och visar er runt i vårt showroom och i fabriken. Våra ritare finns också på plats för att svara på frågor och demonstrera hur ett hus ritas upp i våra program. Inne på deras datorskärmar blir det extra tydligt att “Allt är möjligt!”. Varmt välkomna till oss!