Trevlig sommar!

Vi på Alingsås Huspaket kan sammanfatta en händelserik säsong där vi märkt en tydligt ökad efterfrågan av våra hus och av vårt sätt att arbeta. Att man lägger märke till den goda stämning bland oss som jobbar här är också något som vi ofta får höra från våra husköpare.

Vi har under det gångna året breddat vårt nätverk med byggföretag och deras underentreprenörer som kan vara behjälpliga med byggnationen av ert drömhus. Fler och fler snickare tycker att vårt koncept med att bygga i lösvirke och med en färdigkapad stomme är riktigt roligt. Att vi sedan har sju leveranser med egen kranbil och chaufför är också enormt uppskattat då det inte blir så mycket material att ta hand om på byggarbetsplatsen.

Det vi ofta hör i samtal med våra kunder om konceptet, förutom att prisbilden är väldigt attraktiv, är att vi levererar/bygger husen helt efter kundens önskemål där nästan allt är möjligt. Vår slogan ”Personliga trähus – skräddarsytt i lösvirke” beskriver detta riktigt bra.

Att man dessutom får komma ut till oss i Bergstena i en härligt lantlig miljö och se vår utställning och vår egen toppmoderna produktionsanläggning är något som är uppskattat.

Vi har under våren också uppdaterat vår standard med bland annat nya golv från Kährs, vilka är ledande i Norden när det gäller såväl design som kvalitet – förutom vår serie med blandare till Hans Grohe, vilket är ett premiummärke. Nu ingår också en fin takdusch som standard.

Så går ni i nybyggnadstankar – tveka inte att kontakta någon av våra erfarna säljare för att boka ett förutsättningslöst möte. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens.

I sommar kommer vi att hålla helt stängt för semester veckorna 29 och 30 och är alltså åter på plats igen måndag 30 juli. I övrigt är vi avdelningsvis bemannade.

Ha en riktigt fin sommar!

Joakim Westerdahl med personal