Solpaneler från NIBE

Genom ett nära samarbete med NIBE kan Alingsås Huspaket numera även erbjuda solpaneler till ditt nya hus. Med dessa solpaneler kan man ta vara på varenda solstråle och omvandla energin till elektricitet för ditt hem. På så sätt kan man skapa ett perfekt inomhusklimat med hjälp av naturens förnybara energikälla.

– Vi har märkt en kraftigt ökad efterfrågan av en sådan här lösning, varför det är kul att nu kunna erbjuda detta i vårt produktsortiment, säger Johannes Anderklint.

Alingsås Huspakets säljteam är utbildade i solcellsteknik och genom ett nära samarbete med NIBE, som är en stor aktör på värmesidan, känner vi oss trygga med de produkter vi kan erbjuda. NIBE ligger i framkant med paketering av just solcellsteknik.

– Med NIBEs samlade erfarenhet och helhetstänk när det kommer till värmepumpar, ventilation och solpaneler borgar detta för genomtänkta lösningar för framtidens smarta hem som bland annat kan skötas via NIBE Uplink i telefonen.

För att ytterligare stimulera utbyggnaden av solel utgår investeringsstöd till solcellsanläggningar. Det är Energimyndigheten som fördelar dessa pengar till de olika länsstyrelserna i landet. Grovt räknat kan man säga att med aktuella subventioner så räknar med strax under 10 års payofftid på dylik investering. Ytterligare en fördel med solpaneler är den enkla installationen som kan ombesörjas av en snickare och en elektriker.

Alingsås Huspaket bistår gärna med råd och tips vid intresse av att installera solpaneler och till förfogande finns också expertis från leverantören. Så tveka inte att fråga om du/ni är intresserade av en solcellsanläggning till ert nya hus.

PV Package