Öppet hus lockade storpublik!

Det var många som hade uppmärksammat att Perssons Träteknik och Alingsås Huspaket gjort gemensam sak och bjudit in till Öppet hus i Bergstena i lördags. Redan kl 10 på förmiddagen var det fullt på parkeringen när Mathias Persson klippte bandet och invigde de nya innovativa produktionsdelarna i fabriken och inte minst Alingsås Huspakets nya utställning.

– Jag är nästan chockad över hur mycket folk arrangemanget lockade, säger en glad Mathias Persson, VD för båda företagen, när han summerade dagen.

Under de guidade rundvandringarna fick alla besökare möjlighet att ta del av hur tillverkningen av ett hus går till – från första kapningen till ett färdigt huspaket.

Alingsås Huspakets affärsidé är ju som bekant att tillverka skräddarsydda lösvirkeshus helt efter kundens önskemål, något som passar såväl den händige som den som vill flytta in i ett färdigt hus.

Det stora flertalet fick nog en wow-känsla när man klev in i Alingsås Huspakets nya, moderna lokaler med kontor och utställning. Här kunde man i lugn och ro ta del av alla möjligheter som finns både exteriört och interiört när man bygger ett hus. Besökarna fick också goda råd av säljarna och husritarna på plats. Många passade också på att i samma veva gå en tipspromenad för att lära sig lite mer om Perssons Träteknik och Alingsås Huspaket och dessutom ta chansen att vinna fina priser.

– Det var en superkul dag, säger Joakim Westerdahl, platschef på Alingsås Huspaket, och fortsätter:

– Vi hade en jämn tillströmning under hela dagen – från bandklippningen på förmiddagen till stängningen på eftermiddagen. Totalt gick över 600 personer de guidade visningarna och alla bjöds på fika och hamburgare. Det blev många trevliga möten och ett bra tillfälle för oss att berätta att vi på Alingsås Huspaket inte är en leverantör av några kataloghus, utan alla hus som produceras är unika och uppfördaefter varje kunds specifika behov, önskemål och drömmar, avslutar en nöjd Joakim Westerdahl.