Nyhet! Färdiga garagepaket i lösvirke


Garage med carport och förråd (64 kvm).

Äntligen kan vi dela med oss av vår senaste produktnyhet: Kompletta garagepaket i lösvirke! På efterfrågan från er kunder har vi nu gjort det extra enkelt att både beställa och bygga sitt eget garage. I leveransen ingår allt du behöver – från minsta karmskruv till färdiga takstolar. Smidighet och hög kvalitet till ett riktigt grymt paketpris!

Nu har det blivit extra enkelt att bygga garage! Våra nya garagepaket levereras färdigkapade med en tydlig leveransbeskrivning som gör att (nästan) vem som helst kan bygga sitt eget garage. Till skillnad från våra unika lösvirkeshus där “Allt är möjligt” så bygger vårt nya garagekoncept på en rationell produktion i vår egen fabrik, utan möjlighet till ändringar utöver vissa tillval. Med färdiga garagepaket kan vi komma ner i pris och det är enkelt att bara lägga till en färdig garagemodell till sitt egenritade lösvirkeshus. Vill du ha ett egenritat garage går det självklart också att beställa även i fortsättningen.


Dubbelgarage med förråd (80 kvm).

Färdigkapad garagestomme av högsta kvalitet

I våra nya garagepaket ingår alltid stommar av bästa virke. Väggarna levereras i platta paket med urfrästa spår i syll och hammarband som får alla komponenter att passa perfekt! Med hjälp av de medföljande monteringsanvisningarna går det snabbt och smidigt att bygga, oavsett om du väljer att använda de fysiska ritningarna som medföljer leveransen eller den digitala ritningen som öppnas direkt i mobilen. Såklart ingår allt infästningsmaterial till stommen, panel, råspont, läkt och spikregel.

Färdiga takstolar klara att montera

Takstolarna levereras färdiga och lyfts enkelt på plats när stommen är rest. Därefter går det enkelt att snabbt få en tät byggnad med de färdigkapade råspontluckorna och övrigt erforderligt takmaterial som också finns med i leveransen.


Enkelgarage med förråd (48 kvm).

Fasadpanel från de norrländska skogarna

Precis som för alla våra kundunika lösvirkeshus så levereras även våra garagepaket med virke av högsta kvalitet. Träet kommer från gran som fått växa långsamt i de norrländska skogarna innan det förädlats i vårt eget hyvleri här i Bergstena.

I grundpaketet ingår en 22 mm obehandlad norrlandspanel samt utvändigt foder till dörrar, garageport och utvändig smyg. Till ytterhörnen sätts knutbrädor samt lockstöt medföljer också. Som tillval kan du kan även välja mellan stående eller liggande hakfalspanel. Önskas grundmålad panel finns även det som tillval.

Dubbelgarage (50 kvm).

Takpannor, hängrännor och plåtar

I våra grundpaket ingår 2-kupiga betongpannor från Benders inklusive erforderliga takdetaljer. Pannbrädor och vindskivor medföljer i paketet. I leveransen ingår även ett plåtpaket med allt du behöver för en komplett exteriör. Anpassat efter den garagemodell du valt.


Dubbelgarage med förråd (110 kvm).

Hög standard på dörrar, fönster och garageport

Vi levererar garage som ska hålla länge! I vårt garagepaket ingår därför fönster, dörrar och port av hög kvalitet från noga utvalda leverantörer. I alla våra garagepaket ingår Elitfönsters Original Alu som standard. Fönstermodellen har ett högt u-värde med aluminiumbeklädd utsida i standardvit S 0502-Y både invändigt och utvändigt. Ytterdörren Diplomat i modellen Rosa ingår i alla våra garagepaket där låscylinder med 5 nycklar medföljer. För att göra livet ännu bekvämare ingår portar från Hörmann i modellen LPU 42 med portmotor och fjärrkontroll så du enkelt kan öppna porten utan att behöva kliva ur bilen när du kommer hem.

 

Våra olika garagemodeller:

 • Carport Enkel 30 kvm
 • Carport Enkel 35 kvm
 • Carport dubbel 60 kvm
 • Carport & garage 64 kvm
 • Enkelgarage 30 kvm
 • Enkelgarage 38 kvm
 • Enkelgarage 48 kvm
 • Dubbelgarage 50 kvm
 • Dubbelgarage 63 kvm
 • Dubbelgarage 80 kvm
 • Dubbelgarage 110 kvm

 


Carport enkel med förråd (30 kvm).

Tillval

För dig som vill ha ett isolerat garage

Alla har vi olika behov och önskemål för våra nya garage. Speciellt när det kommer till om det ska vara isolerat eller inte isolerat. Därför levereras våra garagepaket oisolerade med ett isoleringspaket som tillval. Önskar du beställa ett isolerat garage är det därför enkelt att välja till. Då levererar vi ett isoleringspaket helt anpassat efter det garagepaket du valt.

Till väggarna ingår då 145 mm skivisolering, byggfolie, tätningstejp, osb-skivor samt gipsskivor. Till taket levererar vi en lite tjockare skivisolering på 170 mm, säkerhetsfolie, spikregel, gipsplank och obehandlad hålkäls-taklist. I isoleringspaketet ingår även färdigmålade smygar till fönster och dörrar i standardvit S 0502-Y ihop med två freshventiler, mögelstopp, vindavledare, drevremsa till fönster och dörr, gipsskruv och spånskiveskruv.

Lägg till material för bottenplatta genom vårt grundpaket

Många av våra kunder önskar förbereda bottenplattan till sitt nya garage på egen hand. Därför har vi valt att plocka ut den delen ur våra garagepaket. Självklart går det att välja till för den som önskar. Då levererar vi allt grundmaterial till bottenplattan, anpassat efter den garagemodell du valt. Det som ingår är 300 mm höga kantelement, 200 mm cellplast, armeringsjärn, armeringsmattor, distanser, garagejärn och projekteringen.

Njut av ett (nästan) färdigmålat garage

Vi rekommenderar alla att måla sitt nya hus eller garage med en sista strykning på plats för att täcka spikhuvuden och för att fasaden ska få den sista fina slutfinishen. Våra garagepaket levereras som standard med en obehandlad fasadpanel men självklart kan man även få panelen levererad som grundstruken om du vill. Det är ett enkelt tillval där man förutom “vanlig” fasadfärg även kan välja slamfärg.

Enkelhet, support och hemleverans

Själva byggandet är väl ändå den roligaste biten? Därför ingår alltid konstruktionsritningar och bygglovsritningar (plan-, fasad- och sektionsritningar) i priset när du beställer hus eller garage från oss. Då kan du med gott samvete lägga fokus på det som är roligt med ditt byggprojekt! Bor du inom 10 mil från Bergstena/Alingsås ingår dessutom leverans av garaget direkt hem till dörren!

Under våra öppettider finns våra konstruktörer och projektledare tillgängliga med sin expertis för att svara på frågor eller vara till hjälp under byggnationen. Det är bara att höra av sig!

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om våra garagepaket och egenritade lösvirkeshus! Hoppas vi hörs!

Se priserna på våra garagepaket här!