En varm sommarhälsning

Ibland får jag frågan om vad som är det bästa med att jobba på Alingsås Huspaket och då tänker jag alltid att det utan tvekan måste vara mötet mellan vår fantastiska personal och våra olika husköpare.

Att se våra säljare, ritare, projektledare och konstruktörer in action med att tillgodose alla speciella önskemål hos våra kunder i stil, färg och form och att få följa den spännande resan från ritning till färdigt hus – den skulle jag vilja säga är unik i sitt slag.

Något som gör mig extra stolt och motiverad är att vi har en mycket hög kundnöjdhet som vi fått fram genom våra kundundersökningar.

Till all vår ”goa” personal och till alla härliga kunder – ni är grymma allihop!

Sommaren med tillhörande semestrar närmar sig snabbt och vi lämnar en intensiv vår med många nya husaffärer bakom oss. Några ur vår personalstyrka har redan smygstartat med sina semestrar.

Hösten gör sedan en rivstart med många husleveranser direkt i augusti och möten bokas redan upp med våra säljare.

Vår nya och dubbelt så stora utställning som vi lite skrytsamt benämner ”Sveriges bästa” är oerhört uppskattad bland våra kunder. Här tittar man på produkter och detaljer och gör de flesta av valen till sitt blivande hus. Välkommen hit för en titt eller på en kopp finkaffe!

Alla våra avdelningar är bemannade som vanligt förutom v.29-30 då vi håller helt stängt.

Varma sommarhälsningar
Joakim Westerdahl med personal