Välkommen till BO-mässan på Elmia 6-8 mars. Vi bjuder på entrén!

Välkommen till BO-mässan på Elmia 6-8 mars. Vi bjuder på entrén!

Varmt välkommen till vår monter B:07 på Elmia under årets största bygg- och boendehelg. Våra lösvirkeshus skräddarsys helt efter kundens önskemål och passar både den händige och den som vill flytta rakt in i ett färdigt hus. Självklart finns vi med under hela processen och hjälper dig att göra ditt byggande tryggt och kostnadseffektivt. På Elmia är du välkommen att diskutera dina husdrömmar med oss. Ditt drömhus kan vara närmare än du tror. Allt är möjligt!

Årets största bygg- och boendehelg kommer att bli en härlig helg fylld med inspiration, erbjudanden och experthjälp. Bomässan, Trädgårdsmässan och Dryck & Deli inbjuder till tre mässor under ett och samma tak, och vi bjuder på entrén!

Länk till våra entrébiljetter hittar du längst ner på sidan.

 

Snickar-Björn bjuder på hållbarhetstips till hemmafixaren!

Att skapa ett hållbart hem kan handla om större ingrepp som att byta alla fönster eller lägga solpanel på taket, men även små justeringar gör stor skillnad. Björn Christiernsson, även känd som snickar-Björn från tv-produktioner som Äntligen Hemma och Husräddarna, delar med sig av några tips på vad du som hemmafixare bör göra för att skapa en mer hållbar bostad.

 

Inredaren Maria Celin tipsar – blanda nytt och gammalt!

Vill du få hjälp med inredningen där hemma? Besök Bomässan och få personlig rådgivning av inredaren och återbruksprofilen Maria Celin. Hon jobbar som stylist och inredare och syns ofta på tv i inredningsprogram som Arga Snickaren och Byggfällan. Maria driver även podcasten Återbrukspodden och brinner för just ämnen inom hållbar och cirkulär inredning.

 

Inspireras av Linda Schilén!

Under flera år har hon delat med sig av smarta genvägar, lifehacks och husmorsknep som trädgårdsexpert i TV4:s Nyhetsmorgon. Linda Schilén är konstnären som blev trädgårdsmästare och bytte ut sin pensel mot en spade, och sin målarduk mot en trädgård. Under mässan kommer hon finnas på plats för att tipsa om hur du också förvandlar din trädgård till ett konstverk.

 

Alexandra Zazzi lagar mat på Dryck & Deli!

Kocken Alexandra Zazzi har gett ut fyra kokböcker, drivit två restauranger och deltagit i mängder av program på både tv och i radio. Nu kommer hon till vår kombi-mässa Dryck & Deli för att dela med sig av sin kunskap och inspirera fler till mat som både är hälsosam och hållbar – och dessutom smakar gott.

 

All info om mässan hittar du här: https://bomassa.se/se/massor/bomassa-jonkoping-2020/

Gratis entrébiljett till mässan laddar du ner här: https://bomassa.se/massor/bomassa-jonkoping-2020/tickets/463133