Välkommen till vårt showroom!

I den lilla byn Bergstena strax utanför Alingsås ligger Sveriges absolut finaste showroom för lösvirkeshus! I alla fall om du frågar oss! Här har vi skapat en inspirerande plats för dig som vill veta allt om att bygga lösvirkeshus. Hos oss är allt möjligt och vi vill att du ska kunna se alla dina valmöjligheter i verkligheten!

Att bygga lösvirkeshus med Alingsås Huspaket innebär att du kan bestämma precis allt kring ditt blivande drömhus. Det är du som bestämmer allt från stilen på huset, till planlösning, golvlister, vitvaror och lampknappar. Självklart får du stöd och guidning från oss genom hela resans gång – från idé till inflyttningsfärdigt hus!

Vårt showroom finns till hands som en inspirerande plats där du i lugn och ro kan kika på alla detaljer som rör ditt nya hus. Med en så stor valfrihet kan det kännas tryggt att ha någon att hålla i handen. Har man inte byggt hus tidigare är det inte alltid så lätt att veta var man ska börja eller vad som ens finns att välja på. För att underlätta så mycket som möjligt för våra kunder har vi byggt upp ett inspirerande showroom som visar olika exempel på komponenter du kan välja till ditt nya hus.

Hela produktionen på ett och samma ställe

I Bergstena har vi hela produktionen samlad på ett och samma ställe. Det innebär att säljare, husritare och konstruktörer jobbar tätt tillsammans med både varandra och produktionen som ligger i direkt anslutning till vårt kontor. Förutom att det är till stor fördel att jobba nära varandra internt så skapar det även ett unikt tillfälle för våra kunder att få se husen växa fram – från skiss och idé till färdig stomme klar för leverans!

Produktionen av våra lösvirkeshus är baserad på 13.000 kvm och innefattar kontor, lager, såg, hyvleri, takstolstillverkning och Nordens modernaste måleri!

Välkommen till oss!

Är du intresserad av att veta mer om våra lösvirkeshus? Tveka inte att höra av dig till oss så bokar vi in ett möte där någon av våra säljare berättar mer om konceptet, visar er runt i vårt showroom och ger er en privat rundvandring i fabriken där alla våra hus tillverkas.

Boka möte

Boka möte

Boka möte

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill träffa oss i Bergstena så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

  Namn*

  Telefonnummer*

  Mail*

  Var ska du/ni bygga?*

  Önskad dag

  Önskad tid

  MorgonFörmiddagEftermiddag

  Meddelande

  Vi värnar om era personuppgifter. Läs vår personuppgiftpolicy här.

  Beställ gärna våra kataloger

  Beställ