Valfrihet in i minsta detalj

Vi på Alingsås Huspaket ville skapa en tillvalskatalog som visar vad som är möjligt när du bygger hus med oss, men det visade sig bli en enormt stor katalog – för hos oss är allt möjligt! Därför heter vår katalog Husdetaljer och innehåller bara ett urval av möjligheter för att inspirera och underlätta din resa mot drömhuset.

Allt är möjligt

Det är inte bara boyta, planlösning och antal våningsplan som präglar ett hus. Inredningen, utrustningen och material både inomhus och utomhus är mycket viktigt för känslan i huset. Det är genom din stil och dina val som huset blir personligt och unikt.

Vi på Alingsås Huspaket bygger ditt hus i lösvirke, precis som du vill ha det. Vårt koncept bygger på valfrihet och du kan påverka ditt nya hem in i minsta detalj. I vår standard- och tillvalskatalog finns bara möjligheter, urvalet är till för att inspirera dig och ge en förståelse över de val som behöver göras. Hittar du inte det du vill ha? Inga problem, du kan välja precis vad som helst utöver det som är representerat i katalogen.

Ett standardsortiment som bas

Vi arbetar med ett gediget och noga utvalt standardsortiment som finns att se i vår standard- och tillvalskatalog. När du träffar någon av våra säljare och det är dags att ta fram en offert utgår vi från vår standardutrustning, om du inte redan valt de exteriöra och interiöra detaljerna. Våra leverantörer är bland de ledande i landet och utgångsstandarden i våra hus är av så hög kvalitet att den ofta erbjuds som tillval hos andra husleverantörer.

Att köpa och bygga hus är ofta din största affär i livet, och vi vet att det är många beslut att fatta på vägen mot drömhuset. Vi vill underlätta för dig i dessa beslut och ge dig bästa möjliga förutsättningar. När du bygger hus med oss på Alingsås Huspaket har du en personlig säljare som hjälper dig genom hela processen, som har full koll på allt du behöver veta och som guidar dig rätt.

Showroom på 300 kvm

I Bergstena utanför Alingsås har vi kontor och showroom. Vår utställning är unik för branschen och omfattar 300 kvm. Precis som i vår katalog visar vi upp ett urval av allt som är möjligt, ett brett sortiment av allt från fasader, takpannor, lister, trappräcke, innerdörrar och mycket mer. Här kan du i lugn och ro gå runt och titta på alla detaljer, och fundera över hur du vill ha ditt nya hus.

Vi har ett nära samarbete med Electrolux Home och en del av deras utbud ser du i vår standard- och tillvalskatalog. De har en stor utställning med kök och bad i Alingsås, 15 minuter från oss i Bergstena. När du ska bygga nytt hus rekommenderar vi att du besöker Electrolux Homes utställning för att få tips och idéer inför ditt nya kök. Vill du välja en annan leverantör gör du självklart det, kom ihåg – allt är möjligt!

Drömhuset på dina villkor

I vårt koncept tar vi valfriheten till sin spets. Vi tillverkar unika lösvirkeshus helt efter dina önskemål, det är tryggt, enkelt och prisvärt. Sedan levererar vi husen som lösvirke i byggsats, uppmärkt och färdigkapat så att det går snabbt och smidigt att montera och vädersäkra. Varken tumstock eller såg behövs för att montera stommen.

Som du säkert förstått är vi väldigt flexibla, och hur processen mot ett drömhus går till ser olika ut beroende på dina behov. Vi vill att ditt husbygge ska gå så smidigt som möjligt och vi hoppas att vår katalog Husdetaljer ska kunna underlätta för dig. Som sagt, om du inte hittar det du söker i katalogen står hundratals förslag åter.

Här kan du bläddra i en digital version av Husdetaljer, och läsa mer om standarder och tillval:
Husdetaljer

Boka möte

Boka möte

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill träffa oss i Bergstena så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

  Namn*

  Telefonnummer*

  Mail*

  Var ska du/ni bygga?*

  Önskad dag

  Önskad tid

  MorgonFörmiddagEftermiddag

  Meddelande

  Vi värnar om era personuppgifter. Läs vår personuppgiftpolicy här.

  Beställ gärna våra kataloger

  Beställ