Hemma hos familjen Svensson

”Man blir bara så glad!”

Så kan man sammanfatta Ingvar Svenssons känslor när han och frugan Mauds nya hus från Alingsås Huspaket stod inflyttningsklart i Maryd i början av 2018.

– Allt, från första kontakten till inflyttningen, har gått enligt planerna och såväl Alingsås Huspaket som Malmbergs Byggservice och alla underentreprenörer har varit fantastiskt tillmötesgående och utfört sina jobb på ett exemplariskt sätt.

Huset i fråga är ett 139 kvm stort enplanshus i vinkel om fem rum och kök, och till huset hör även ett friliggande garage som Ingvar uppfört själv.

Berätta lite om processen!
– Ja du, vi har nog gått igenom alla Sveriges hustillverkares kataloger för att hitta ett embryo till vårt hus. Vi fastnade för en hustyp, men ville sätta vår egen prägel på det då vi inte hittade någon planlösning som stämde med våra önskemål. Det visade sig vara besvärligt och kostsamt att rita om huset – bland annat göra det större och förändra det interiört, varför vi vände oss till Alingsås Huspaket istället.

Vad visste du om dom innan?
– Lite grann då jag kände Mathias Persson sedan tidigare, men jag visste inte så mycket om konceptet som sådant.

Och?
– Det passade oss perfekt. Vi gick till dom med en skiss och fick i retur ett prissatt förslag som vi gillade. Här var det inga problem alls och priset var mycket konkurrenskraftigt.

När i tid pratar vi?
– Tomten i Maryd strax utanför Alingsås köpte vi hösten 2016 och bygglovet var klart i april 2017. Kontakten med Alingsås Huspaket togs i början av 2017och i juni skedde så schaktningsarbetet innan det var dags för stomresning i september 2017. Inflyttning gjordes i slutet av januari 2018.

Och om du ska sammanfatta det hela?
– Man blir bara så glad! Vi har fått ett hus av hög kvalitet in i minsta detalj som frugan, jag och hunden trivs fantastiskt bra i. Ett hus som är anpassat för en lite större familj om vi någon gång kommer på tanken att flytta härifrån. Tack till alla inblandade parter för ett gott jobb!

Boka möte

Boka möte

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill träffa oss i Bergstena så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

  Namn*

  Telefonnummer*

  Mail*

  Var ska du/ni bygga?*

  Önskad dag

  Önskad tid

  MorgonFörmiddagEftermiddag

  Meddelande

  Vi värnar om era personuppgifter. Läs vår personuppgiftpolicy här.

  Beställ gärna våra kataloger

  Beställ