Hemma hos familjen Davidsson

”Vi sparade mycket tid…”

Familjen Davidsson bestående av Lennart, Birgitta och hundarna Diva, Zorro & Tia.

Familjen drabbades av en brand i sitt hus men lyckligtvis kom ingen till skada. Nu har man, ett knappt år efter branden, flyttat in i sitt nya hus.

Vad gjorde att ni valde Alingsås Huspaket som leverantör?
-Det fanns särskilda bestämmelser där vi bor så vi kunde inte bygga hur vi ville utan var tvungna att anpassa husets utseende och storlek. Vi hade sedan tidigare hört talas om Alingsås Huspaket och att de tillverkade hus efter kundens önskemål, så vi ringde. Den korta leveranstiden var också positiv med tanke på att vi hyrde boende tillfälligt och ville komma igång så fort som möjligt.

Ge tre konkreta exempel på vad som fungerade bra?

 • Hjälpen vi fick var fantastisk, vi kunde väldigt lite om att bygga hus så det kändes tryggt att hela tiden få hjälp av kunnig personal. Vi fickväldigt bra synpunkter när vi jobbade med ritningarna.
 • Valmöjligheten! Vi kunde verkligen få de produkter och material som vi ville ha. Det var smidigt att göra sina val på plats i en byggvaruhandel där allt fanns.
 • Hela byggprocessen var effektiv vilket gjorde att vi sparade mycket tid.

Varför vill ni rekommendera Alingsås Huspaket till andra?
– Allt har verkligen varit toppen, från början till slut. Vår kontakt fanns med under hela resan och det var tryggt eftersom vi inte kunde så mycket själva. Det var enkelt att komma i kontakt med såväl säljare som projektledare, dom var alltid tillgängliga och det var enkelt att komma in när man själv hade tid. Vi har fått ett fantastiskt fint hus som vi stortrivs i och kan inte annat än att rekommendera detta koncept till andra, vi är jättenöjda!

Boka möte

Boka möte

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill träffa oss i Bergstena så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

  Namn*

  Telefonnummer*

  Mail*

  Var ska du/ni bygga?*

  Önskad dag

  Önskad tid

  MorgonFörmiddagEftermiddag

  Meddelande

  Vi värnar om era personuppgifter. Läs vår personuppgiftpolicy här.

  Beställ gärna våra kataloger

  Beställ