Hemma hos familjen Anderklint

”Flexibiliteten, förtroendet och priset fällde avgörandet”

På en klipphäll i Loo, strax utanför Alingsås, har familjen Anderklint uppfört sitt eget drömhus. En klassisk villa med inspiration från skärgården, sett till dess arkitektur. Huset är vackert beläget på en höjd med hänförande utsikt över sjön Anten och inbäddat bland blommande ljung, enar, lövskog och en stor gräsmatta.

Familjen består av pappa Johannes och mamma Frida och barnen Melker och Tilda, sex respektive fyra år.

Tankarna om ett eget hus väcktes för ett antal år sedan och tillsammans med arkitekten Hans Knutsson på Forum Arkitekter skräddarsydde man ett hus precis efter de egna behoven och önskemålen.

Varför föll valet på just Alingsås Huspaket som leverantör?
– Vi gjorde faktiskt en upphandlingsrunda efter det att vi tagit fram de första ritningarna och då visade det sig att de hade den bästa helheten.

Kan du utveckla det lite mer konkret?
– Tre parametrar talade till deras fördel och det var flexibiliteten, förtroendet och priset. Vad gäller det förstnämnda så kunde ingen annan leverantör anpassa sin produktion efter våra önskemål som Alingsås Huspaket.  Vad gäller förtroendet så vet vi att de har gott rykte inom branschen. Och så hade de det bästa priset, varför valet egentligen inte var speciellt svårt.

Och med facit i hand – är ni nöjda?
– Supernöjda. Allt har gått enligt plan och såväl tider som budget har hållits. Vi göt bottenplattan i oktober 2012 och i maj året därpå flyttade vi in. Tillsammans med en rad duktiga hantverkare, en bra leverantör och egen tid har vi verkligen fått vår drömvilla, säger en nöjd Johannes Anderklint.

Boka möte

Boka möte

Fyll i dina kontaktuppgifter om du vill träffa oss i Bergstena så återkommer vi med en bokningsbekräftelse.

  Namn*

  Telefonnummer*

  Mail*

  Var ska du/ni bygga?*

  Önskad dag

  Önskad tid

  MorgonFörmiddagEftermiddag

  Meddelande

  Vi värnar om era personuppgifter. Läs vår personuppgiftpolicy här.

  Beställ gärna våra kataloger

  Beställ