Vi söker Alingsås skarpaste projektledare!

Uppskattar du att befinna dig i händelsernas centrum när det gäller projekt? Är du en god lyssnare? Då ska du söka jobb hos oss!

Alingsås Huspaket erbjuder inga kataloghus. Istället tillverkar vi unika lösvirkeshus som gör det möjligt för människor att bygga just det hus de drömmer om. Detta på ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt.

Nu vill vi förstärka vårt team med en driven projektledare som kan fungera som den viktiga länken mellan kund och snickare. Vi söker en person som ser till att förverkliga kundens husdröm tillsammans med snickaren på ett smidigt och effektivt sätt. I arbetsrollen ingår bl.a. projektering, materialbeställning, tidplaner och kontakten med kunder och snickare.

Du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Du har en dokumenterad erfarenhet av husbyggnation, men det viktigaste är hur du är som person. En avgörande del av rollen är den dagliga kontakten med snickaren för att säkra projektets framdrift och kvalitet.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete i ett snabbt växande företag där vi förverkligar våra kunders husdrömmar. Vi har en stark laganda som bygger på prestigelöshet, ömsesidig respekt för varandra och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi ser framgångar som en belöning för våra gemensamma insatser och uppmuntrar varandra att bidra med idéer som utvecklar oss själva, företaget och våra kunders hus.

Allt är möjligt!

Känner du att detta passar in på dig, då är du varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till joakim@alingsashuspaket.se senast den 14/9. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Joakim Westerdahl på tel. 0322 – 22 95 51.