Vi söker Alingsås bästa säljsupport!

Vi söker säljsupport!

Kan du hjälpa till att sälja något som inte finns? Då ska du söka jobb hos oss!

Alingsås Huspaket levererar inga kataloghus. Istället tillverkar vi unika lösvirkeshus som gör det möjligt för människor att bygga just det hus de drömmer om. På ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt.

Vi fortsätter växa och behöver förstärka vårt säljteam med en driven och självgående säljsupport. Du arbetar tillsammans med våra säljare som fungerar som rådgivare och bollplank genom kundens hela process från idé till färdigt hem.

Din roll som säljsupport innebär att bistå våra säljare för att våra kunder ska få en så bra husresa som möjligt med oss. Det innebär ett omväxlande arbete som innefattar både sälj- och administrativa uppgifter, mycket kundkontakter och att vara ett bollplank när det gäller estetiska frågor som stil, detaljer och materialval. En både rolig och viktig roll i företaget!

Du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen, men det viktigaste är hur du är som person.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete i ett företag där vi förverkligar våra kunders husdrömmar. Hos oss finns en stark laganda som bygger på prestigelöshet, ömsesidig respekt för varandra och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi ser framgångar som en belöning för våra gemensamma insatser och uppmuntrar varandra att bidra med idéer som utvecklar oss själva, företaget och våra kunders hus. Allt är möjligt.

Känner du att detta passar in på dig, då är du varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till joakim@alingsashuspaket.se senast den 8/5. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Joakim Westerdahl på tel. 0322 – 22 95 51.