Vi söker Alingsås bästa konstruktör!

Nu växer vi snabbt och behöver förstärka vårt gäng med en driven konstruktör som kan fungera som en bra lagspelare tillsammans med husritare och projektledare. I arbetsrollen ingår bl.a. att leda arbetet med lastnedräkning och dimensionering av byggnadskonstruktioner, upprätta montage- och konstruktionsritningar samt efterleva gällande byggnormer. Du kommer också att stötta våra husritare i deras arbete med A-ritningar samt bygglovshandlingar.

En konstruktör som helt enkelt ser till att husdrömmen håller!

Du är en lagspelare med en eftergymnasial utbildning eller motsvarande relevant erfarenhet av att konstruera komplexa småhus. Du har en dokumenterad erfarenhet inom byggteknikområdet. Praktisk erfarenhet inom byggbranschen, liksom erfarenhet av CAD program såsom Pamir eller DDS är meriterande.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete i ett snabbt växande företag där vi förverkligar våra kunders husdrömmar. Vi har en stark laganda som bygger på prestigelöshet, ömsesidig respekt för varandra och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi ser framgångar som en belöning för våra gemensamma insatser och uppmuntrar varandra att bidra med idéer som utvecklar oss själva, företaget och våra kunders hus. Allt är möjligt.

Känner du att detta passar in på dig, då är du varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till joakim@alingsashuspaket.se senast den 12/10. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Joakim Westerdahl på tel. 0322 – 22 95 51.