Vi söker Alingsås bästa hussäljare!

 

Kan du sälja något som inte finns? Då ska du söka jobb hos oss! Vi levererar inga kataloghus. Istället tillverkar vi unika lösvirkeshus som gör det möjligt för människor att bygga just det hus de drömmer om. På ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt.

Vi fortsätter växa och behöver förstärka vårt team med fler hussäljare. Våra säljare fungerar som rådgivare och bollplank genom kundens hela process från idé till färdigt hem. En både rolig och viktig roll i företaget!

Du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Du har dokumenterad försäljningsvana, erfarenhet från byggbranschen är nödvändig. Stor vikt läggs också vid hur du är som person.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete i ett snabbt växande företag där vi förverkligar våra kunders husdrömmar. Hos oss finns en stark laganda som bygger på prestigelöshet, ömsesidig respekt för varandra och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi ser framgångar som en belöning för våra gemensamma insatser och uppmuntrar varandra att bidra med idéer som utvecklar oss själva, företaget och våra kunders hus. Allt är möjligt.

Känner du att detta passar in på dig, så är du varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till rekrytering@alingsashuspaket.se senast den 10/1 2021.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Joakim Westerdahl på tel. 0322 – 22 95 51.