Vi söker Alingsås bästa husritare!

husritare sökes!

Är du en god lyssnare? Kan du tyda husdrömmar? Då ska du söka jobb hos oss! Vi har inga kataloghus. Istället tillverkar vi unika lösvirkeshus som gör det möjligt för människor att bygga just det hus de drömmer om. På ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt.

Nu växer vi snabbt och behöver förstärka vårt gäng med en kreativ husritare som kan fungera som den viktiga länken mellan kund och vår konstruktionsavdelning. En husdesigner som tillsammans med kunden kan skissa fram ett unikt hus anpassat efter behov, önskemål, drömmar och tomtens förutsättningar.

Du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Du har en dokumenterad erfarenhet av att designa bostäder i CAD, men det viktigaste är hur du är som person.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete i ett snabbt växande företag där vi förverkligar våra kunders husdrömmar. Vi har en stark laganda som bygger på prestigelöshet, ömsesidig respekt för varandra och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi ser framgångar som en belöning för våra gemensamma insatser och uppmuntrar varandra att bidra med idéer som utvecklar oss själva, företaget och våra kunders hus. Allt är möjligt.

Känner du att detta passar in på dig, då är du varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till joakim@alingsashuspaket.se senast den 16/2. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Joakim Westerdahl på tel. 0322 – 22 95 51.