Vi söker Alingsås bästa hussäljare!

Kan du sälja något som inte finns? Då ska du söka jobb hos oss! Vi har inga kataloghus. Istället tillverkar vi unika lösvirkeshus som gör det möjligt för människor att bygga just det hus de drömmer om. På ett enkelt, tryggt och prisvärt sätt.

Nu växer vi snabbt och behöver förstärka vårt gäng med fler hussäljare som kan fungera som rådgivare och bollplank genom kundens hela process från idé till färdigt hem.

Du är en lagspelare som har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer både internt och externt. Du har en dokumenterad försäljningsvana och gärna erfarenhet från byggbranschen, men det viktigaste är hur du är som person.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete i ett snabbt växande företag där vi förverkligar våra kunders husdrömmar. Vi har en stark laganda som bygger på prestigelöshet, ömsesidig respekt för varandra och att vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi ser framgångar som en belöning för våra gemensamma insatser och uppmuntrar varandra att bidra med idéer som utvecklar oss själva, företaget och våra kunders hus. Allt är möjligt.

Känner du att detta passar in på dig, så är du varmt välkommen med din ansökan och ditt CV till joakim@alingsashuspaket.se senast den 7/1. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår platschef Joakim Westerdahl på tel. 0322 – 22 95 51.