Fritidshus och Fjällhus

Vi skapar huset du älskar att koppla av i.

Drömmer du om ett fritidshus? Låt det inte stanna vid det.

Husidéer Portfolio

Din privata laddstation

En vacker kustremsa, en idyllisk insjö, en trolsk skog, ett snöglittrande fjäll – var du än vill landa och ladda batterierna när du är ledig så kan vi skapa fritidshuset som passar dig. Är du aktiv och behöver extra plats för sportutrustning? Har du stor släkt och många vänner som gärna hälsar på? Föredrar du att koppla av på egen hand och behöver du kanske därför inte så stora ytor? Inga problem! Vi hjälper dig att utforma huset som passar din livsstil.

Trivsamma fjällhus med bästa läge i Branäs

Vi fick under våren 2015 möjlighet att samarbeta med Mitt Branäs som äger flera tomter med A-läge på Branäsberget i Värmland. Mitt Branäs säljer tomterna och Alingsås Huspaket säljer husen och samordnar entreprenaderna. Hittills har vi levererat 15 exklusiva fjällhus till Branäsbergets topp.

Branäs är hett just nu – det satsas mycket på orten och allt fler har upptäckt tillgängligheten och närheten till Västsverige. Göteborg ligger ca 40 mil bort så det är enkelt att ta sig upp över en helg. Här finns bra områden för såväl utförsåkning som längdskidåkning och även möjlighet att åka hundspann. Branäs är också ett skoterparadis med oändliga skoterleder. Dessutom finns flera utmärkta restauranger. Det är inte konstigt att allt fler söker sig hit.

Fem varianter av fjällhus

Funderar du på att bygga fjällhus? Här kan du läsa om fem olika hustyper som vi för tillfället håller på att uppföra i värmländska Branäs. Klicka på bilderna nedan och hör av dig om du hittar något som du gillar. Givetvis hjälper vi dig även om du har tänkt dig en annan lösning.

Vill du veta mer?

Boka möte